3
┬╗ Klantenservice

Klantenservice tunnelkas

Voor algemene vragen over tunnelkassen of foliekassen kunt u terecht op de categorie pagina van het betreffende product of op onze informatiepagina over de verschillen van de diverse tunnel- en foliekassen.

Ook kunt u op de pagina van onze producten zelf kijken, daar is de mogelijkheid om vragen over het product te stellen en een recensie over een product te schrijven. Wellicht dat iemand uw vraag hier al heeft beantwoord.

Mochten uw vragen nergens op de site zijn beantwoord, dan kunt U contact met ons opnemen via het e-mailadres op deze pagina. We reageren dan zo snel mogelijk op uw vragen. Bij technische vragen is het ook van belang om de technische gegevens van uw product te vermelden en de toepassingen waar u een oplossing voor zoekt. Dan kunnen we met u meedenken, zodat u uiteindelijk precies de tunnel- of foliekas en oplossing vindt die u nodig heeft.

Heeft u een specifieke vraag over een bestelling, een levering of een betaling? Zorg dan dat u in uw e-mail alle voor ons relevante informatie vermeldt, zoals het bestelnummer, de productnaam, het soort product, het aantal bestelde producten, de technische specificaties en de datum waarop een bestelling en betaling is gedaan. Wij kunnen dan snel en gericht aan het werk om uw vraag te beantwoorden.

Adresgegevens

Tunnelkas.nl
Postbus 8
1160AA Zwanenburg

Recente beoordelingen

  • 02 May / Dick van Eck

    Vraag tunnelkas

    Beste heer/mevrouw, Heb je ook een tunnelkast van 300x600x200 m. gr Dick..
  • 27 Mar / Piet de Haan

    Aanrader

    De tunnelkas is makkelijk in gebruik. Stevig materiaal en de deur is ideaal. ..
Item 1 of 3

Persoonlijke klantenservice

Mail ons gerust met je vragen over onze producten

Verzonden met Track and Trace

U kunt uw order volgen via de speciale trackinglink

Verschillende maten

Voor elk project de juiste grootte

Gratis verzending

In Nederland en Belgi├ź

Nieuwsbrief ontvangen?

Over ons

Tunnelkassen voor al uw gewassen. Of u nu uw kweekseizoen wilt verlengen, planten tegen de elementen wilt beschermen of gewoon effici├źnter met energie en water wilt tuinieren, tunnelkas.nl heeft de oplossing.

Contact

Voor meer informatie over onze producten en onze dienstverlening kunt u ons bereiken op:

tunnelkas.nl

Postbus 8

1160AA Zwanenburg

info@tunnelkas.nl