Home » Klantenservice

Klantenservice tunnelkas

Voor algemene vragen over tunnelkassen of foliekassen kunt u terecht op de categorie pagina van het betreffende product of op onze informatiepagina over de verschillen van de diverse tunnel- en foliekassen.

Ook kunt u op de pagina van onze producten zelf kijken, daar is de mogelijkheid om vragen over het product te stellen en een recensie over een product te schrijven. Wellicht dat iemand uw vraag hier al heeft beantwoord.

Mochten uw vragen nergens op de site zijn beantwoord, dan kunt U contact met ons opnemen via het e-mailadres op deze pagina. We reageren dan zo snel mogelijk op uw vragen. Bij technische vragen is het ook van belang om de technische gegevens van uw product te vermelden en de toepassingen waar u een oplossing voor zoekt. Dan kunnen we met u meedenken, zodat u uiteindelijk precies de tunnel- of foliekas en oplossing vindt die u nodig heeft.

Heeft u een specifieke vraag over een bestelling, een levering of een betaling? Zorg dan dat u in uw e-mail alle voor ons relevante informatie vermeldt, zoals het bestelnummer, de productnaam, het soort product, het aantal bestelde producten, de technische specificaties en de datum waarop een bestelling en betaling is gedaan. Wij kunnen dan snel en gericht aan het werk om uw vraag te beantwoorden.

Adresgegevens

Tunnelkas.nl
Postbus 8
1160AA Zwanenburg