• Snelle VerzendingIn heel Nederland en België!
  • Ruime KeuzeIn vorm en formaat
  • Geld TerugAls het product niet voldoet
  • Voor al uw GewassenRegel uw eigen klimaat!

Hoe werkt tunnelkas.nl?

Tunnelkas.nl is opgezet om u snel een tunnelkas voor uw tuin te kunnen leveren en u te informeren over alle mogelijkheden voor kassen voor uw kweektoepassingen. Zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met het verbouwen en kweken van uw planten en gewassen.

Op deze site hebben wij ons best gedaan om u alle informatie te geven die u nodig heeft om een keuze te maken voor een van onze kassen. Daarvoor vind u in de footer van iedere pagina links naar uitgebreide uitleg over tunnelkassen onder het kopje Informatie Tunnelkassen. Hier leest u over de verschillen tussen (tunnel)kassen, krijgt u antwoord op de vraag: "Bouw zelf een tunnelkas, vind u een bouwtekening van een tunnelkas en leest u iets over de regelgeving waar u rekening mee dient te houden bij het neerzetten van een tunnelkas.

Op de categoriepagina’s, die u kunt bereiken met de knoppen in de navigatiebalk boven in de kop van de website, kunt u al onze producten uit de betreffende categorie vinden. Hier vind u ook extra informatie over deze categorie producten. Er staat een korte inleiding boven de producten, door op de “Lees hier meer” link te klikken komt u bij de rest van de informatie onder aan de pagina.

Ook in de land- en tuinbouw gaan technologische ontwikkelingen snel. De kennis over het verbouwen van gewassen en de zaken die daarvoor nodig zijn wordt ieder jaar groter. Betere materialen, nieuwe methodes van verwarming en klimaatregeling, nieuwe led verlichtingen, extra CO2 toevoer, aquaponics, er zijn veel verschillende methodes om uw kas in te richten en uw opbrengsten te vergroten. We doen ons uiterste best om kennis te nemen van de nieuwste technieken en u daarmee te helpen uw kas zo efficiënt mogelijk in te richten. 

We vertrouwen erop dat u met al onze informatie een goede keuze kunt maken voor een van onze kassen. Mocht u nog ergens over twijfelen dan hebt u ook de mogelijkheid om bij de producten op onze site vragen te stellen. Die vragen worden niet alleen door ons gelezen en beantwoord, maar ook door onze bezoekers, zodat u uit meerdere bronnen kunt putten om uw kennis en daarmee uw planten te kunnen laten groeien.

Wilt u ons laten weten wat u van een tunnelkas op onze site vindt? We stellen het erg op prijs als u een review schrijft op de pagina van dit product. Dan helpt u ook andere liefhebbers van kweken en tuinieren met uw ervaringen.

We doen ons best om de perfecte tunnelkas voor u te vinden, al kan het altijd zijn dat u toch niet helemaal tevreden bent. Mist u iets in ons aanbod of in de informatie die wij geven? Is er een specifiek product of merk waar u naar op zoek was? Is er iets aantoonbaar onjuist in de informatie op onze site? Geef het door aan de klantenservice van tunnelkas.nl, zodat wij onze service en onze website kunnen verbeteren...