• Snelle VerzendingIn heel Nederland en België!
  • Ruime KeuzeIn vorm en formaat
  • Geld TerugAls het product niet voldoet
  • Voor al uw GewassenRegel uw eigen klimaat!

Ankerset

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Ankerset

Schrijf de eerste review over dit product

Deze Ankerset is geschikt om de meeste tunnelkassen en foliekassen te verankeren. Verankeren van een kas is aan te raden voor alle kassen die in een open omgeving worden geplaatst.

Op voorraad

Normale prijs: € 59,95

Actieprijs € 49,95

 

Informatie Ankerset

Met deze ankerset kunt u ervoor zorgen dat uw kas ook bij stevige wind nog goed blijft staan. Tunnelkassen en Foliekassen zijn door hun sterke, lichte constructie en grote inhoud en oppervlakte gevoelig voor wind. Veel van onze kassen hebben een lange strook folie aan de onderzijde van de kas om in te graven. Dit houdt gravend ongedierte buiten en het gewicht van de grond op de folie verankert de kas ook voor een deel aan de grond. Dit is niet in alle gevallen voldoende. Waar kleigrond door het gewicht en de plakkerige eigenschappen redelijk wat grip heeft op de ingegraven folie kan zanderige grond door klapperende folie gemakkelijk verplaatst worden. Ook stevige buien kunnen ervoor zorgen dat de grond rond een kas wegspoelt of minder grip krijgt op de ingegraven folie.

De set bestaat uit een viertal stalen spiralen die aan weerszijden van de tunnelkas in de grond gedraaid worden en een spanband die tussen de ankers over de kas heen wordt gespannen. De spiraalvorm van de ankers zorgt ervoor dat ze niet gemakkelijk worden losgetrokken - omdat de kracht optimaal over de grond wordt verdeeld - en dat je de ankers direct tegen de kas aan kunt plaatsen. Een (tent)haring voldoet daar niet, die moet onder een schuine hoek een paar meter van de tunnelkas in de grond geslagen worden om te kunnen werken. De spanband verankert de kas door de folie tussen het boogframe naar beneden te trekken. Daarmee zorg je ook dat het folie van de tunnelkas minder gaat klapperen. De breedte van de band verdeelt de kracht op de folie om slijtage zoveel mogelijk te verminderen.

Deze Ankerset bestaat uit:

  • » 4 Stalen spiraal ankers 
  • » Rol Spanband² 
MerkRoyal Well
BreedteNee
LengteNee
HoogteNee
OppervlakteNee
InhoudNee
DeurconstructieNee
Ramen AantalNee

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Ankerset

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 ster
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Rating

Vragen over dit Product

Hoe veel ankers heb ik nodig voor een kleine tunnelkas van 6m2?
0