3

Wil jij je gewassen nog beter en sneller laten groeien in een goede tunnelkas? Wil je planten beschermen tegen vorst, weersinvloeden, ongedierte en andere zaken? Heb je extra opslagruimte nodig voor al je tuingereedschap, potten, tuinaarde en kweekproducten? En heb je die oplossing het liefste zo snel mogelijk in huis? Wij leveren diverse soorten en maten tunnelkassen en foliekassen, zodat je altijd de meest geschikte oplossing voor jouw toepassing kunt vinden.

Al tevreden klanten zijn u voorgegaan!

Tunnelkas kopen?

Daar houdt het voor ons niet mee op. Wij realiseren ons bij tunnelkas.nl dat er vaak veel meer komt kijken bij het plaatsen van een kas. Waar moet je allemaal aan denken? Niet iedereen is tenslotte een doorgewinterde teler of groenprojectontwikkelaar. Daarom hebben wij ons best gedaan om op tunnelkas.nl zoveel mogelijk informatie te verzamelen die je kan helpen bij het maken van je keuze en het plaatsen van een tunnelkas. Voor de volledigheid hebben we ons daarbij niet beperkt tot het gebruik van tunnelkassen, maar het hele spectrum van kassen de revue laten passeren op onze vergelijkingspagina "Verschillen Tunnelkassen". Ook de regelgeving rond het plaatsen van een tunnelkas komt aan de orde, zodat je door goede voorbereiding en overleg met buren en overheden lang en probleemloos gebruik kunt maken van je tunnelkas.

We hebben tunnelkas.nl ook voorbereid op doe-het-zelf-ers, met pagina's met tips om zelf een tunnelkas te bouwen en de mogelijkheid om bouwtekeningen te bekijken en te delen op onze bouwtekening pagina.

Recente beoordelingen

  • 02 May / Dick van Eck

    Vraag tunnelkas

    Beste heer/mevrouw, Heb je ook een tunnelkast van 300x600x200 m. gr Dick..
  • 27 Mar / Piet de Haan

    Aanrader

    De tunnelkas is makkelijk in gebruik. Stevig materiaal en de deur is ideaal. ..
Item 1 of 3

Persoonlijke klantenservice

Mail ons gerust met je vragen over onze producten

Verzonden met Track and Trace

U kunt uw order volgen via de speciale trackinglink

Verschillende maten

Voor elk project de juiste grootte

Gratis verzending

In Nederland en België

Nieuwsbrief ontvangen?

Over ons

Tunnelkassen voor al uw gewassen. Of u nu uw kweekseizoen wilt verlengen, planten tegen de elementen wilt beschermen of gewoon efficiënter met energie en water wilt tuinieren, tunnelkas.nl heeft de oplossing.

Contact

Voor meer informatie over onze producten en onze dienstverlening kunt u ons bereiken op:

tunnelkas.nl

Postbus 8

1160AA Zwanenburg

info@tunnelkas.nl